9.5.14

DAX ATT TA TAG I D!!

Det är ju ett slags sorgearbete att få ett nej för stamcellsoperation. Men det är ju samtidigt en väldigt splittrad besvikelse. 
För anledningen var ju att jag inte hade några nya aktiva inflammationer på hjärnan. Men jag kan ju inte lägga mej ner o dö, som brorsan sa ;) (haha...en väldigt dramatisk kommentar eftersom man säger att Ms INTE är en dödlig sjukdom.) 

Nu satsar jag mycket mer på kosten!! 
Men det är inte det enklaste som jag har sagt tidigare. 
Det har inte varit så svårt att sluta med gluten, men som jag skrivit i ett tidigare inlägg så är socker ett gissel. 
Men igår vräkte jag i mej skumraketer vilket jag tidigare gjort,
men denna gång fick jag en sådan där äckelsmak i mun o mage. Så mitt val att dra ner på sockret kanske börjar ge resultat :). Det kanske börjar bli lättare att låta bli.
Jag försöker lära mej mer om det jag bör stoppa i mej. Får mycket bra tips från olika youtube-klipp o bloggar. Sen tänker jag ju att lixom Msen är olika på olika människor är också kostintaget olika. Därför får jag skräddarsy en kost som fungerar för mej. Men grunden är det *Terry Wahls berättar och med det Paleo-dieten. Det känns som jag iaf håller på att vinna kampen mot min vikt. Men jag ska ej ropa hej förrän jag är över ån :)
Jag har ju börjat dricka en grön smoothie varje morgon o kväll. Så det känns som jag är på god väg. 

Sen lägger jag ju mer fokus på träningen. Visst det gjorde jag ju självklart tidigare också, men nu känns det som jag lagt till en extra växel.


* Terry Wahls är en kvinna med sekundär progressiv Ms, som genom bl a Paleo-dieten (stenålderskost) förbättrat sitt liv från en tiltad rullstol till att ut o cykla.
DET ÄR ÖVER NU...nästan!

😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Värmen från sommaren hetta, som har lagrats i kroppen verkar vara borta . Nu orkar j...