4.8.11

HATKÄRLEK

Trodde inte jag skulle säga det är ”Det är skönt att vakna av väckarklockan” Det är med lite hatkärlek som jag tycker det. 
Nu när jag påbörjat Iris Hadar är jag morgontrött igen. 
Det är JAG. 
Sista tiden har jag vaknat typ två timmar innan klockan ska ringa. Det är inte jag. Ni som jag sovit med mej innan sjukdomens framfart vet ju om hur morgontrött jag är och nu är det tillbaka. 
Usch, vad jobbigt det är att vakna. Tack gode Gud för att det finns en snoozeknapp. 
Samtidigt har jag lärt mej en del om hur jag funkar och jag räknar in morgontröttheten, så jag sätter larmet någon halvtimme innan jag måste gå upp.
När klockan ringt ett tag stiger jag upp gör mej iordning, äter frukost och beger mej till Iris Hadar där jag gör min arbetsutredning. Äntligen får jag också ta helg;) som många andra i vårt avlånga land. 
Om jag bara kunde hålla fast denna känsla i fyra veckor till. Men om jag känner mej själv rätt så kommer det vara andra ljud i bloggen då.
Jag brukar ta bussen hem och har då en kort bit att gå. Sista biten hem fr bussen gick lite knackig. Då önska jag att jag hade en WalkAide.

Jag vill ta upp det här med walkaide. Varför finns inte möjligheten att prova den här i Sverige? Kom inte och säg att den inte är tillräckligt vetenskapligt bevisad. Vore väl bra att bara prova den och om det nu är en bra sak får man diskutera priset om det är det som är problemet. 
Som jag sagt tidigare så är vänsterben bättre samtidigt som höger ben som har sk droppfot ( egen diagnos ) håller sej lika dåligt och därför påverkas min gång till det sämre. 
Nu låter det som en undanflykt för att jag går sämre...men det är det verkligen inte. Vänsterbenet är verkligen bättre än tidigare.
Därför anser jag att jag borde få prova WalkAide. Utan att behöva betala massa pengar. Det är ju inte så att dom växer på trä och man blir ju lite less på att behöva ta ur egen ficka för att möjligheten att bli bättre eller få bättre hjälpmedel för att det inte finns i Sverige. Istället får man åka långt för att bara få prova. För det är ju inget som säger 100%igt att det funkar, men jag anser att svensk sjukvård borde ge det en chans.