21.2.11

Det lönar sej att fråga. Fast jag anser att man som patient inte ska behöva kontakta doktorn för att få veta sitt resultat av en röntgen som är viktig o som hon själv vill att jag skulle göra. 
Men idag fick jag i a f veta att det visar att det inte blivit några nya inflammationer på hjärnan. Det är ju jättebra med tanke på att jag för typ ett halvår sedan valt avsluta min bromsmedicin (Tysabri). Jag nämner ju det i inlägget skrivet 10 januari: 

Avslutade ej Tysabri pga operation
Jag vill att alla som läser detta förstår att jag inte slutade med Tysabri p g a att jag skulle göra en operation. Utan det var mer för att JAG märkte inte av att den hjälpte och jag läste om hur antalet PML-fall hade ökat. PML = ( progressiv multifokal leukoencefalopati ) allvarlig, livshotande virusinfektion i hjärnan. Rädslan för att få den ökade och jag såg faktiskt inget syfte att fortsätta. Tyvärr har jag ingen statistik på det, men jag vet att några tyvärr har dött. Nu säger jag inte att ni som tar denna behandling ska göra som jag. Som sagt vissa funkar den bra på.

Jag har funderat på en sak. 
Innan operationen tog jag ju beslutet att avsluta Tysabri, den bromsmedicin jag fått de senaste fyra åren. Trots att jag inte tar den har jag varken känt mig bättre eller sämre. Det säger ju endel tycker jag. Tysabri hade ingen effekt. Inte på mig iaf. Superkul på alla dem det fungerade på. 
Innan jag avslutade den talade jag med min doktor om det. Då säger hon att placken på hjärnan är färre. Det hade jag inte hört tidigare och om nu så var fallet så skulle jag väl bli bättre i min sjukdom och inte sämre. För det är det jag blev

DET ÄR ÖVER NU...nästan!

😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Värmen från sommaren hetta, som har lagrats i kroppen verkar vara borta . Nu orkar j...