1.4.13

KROPPEN HADE INGEN BRA PÅSK, men ja hade det...


Jag uppfattade inte denna påsk. Kanske för jag inte pyntade med påsksaker som jag brukar. Va liksom ingen vits eftersom den firades hos brorsan. Men nu har jag i a f lärt mej påskpyntets vikt i mitt liv :). 
Blev i a f att få sitta i solen. Eftersom jag inte har någonstans att sitta i solen där jag idag bor uppskattades det.
Men det var dock massa mer snö där, så det var ju bra att han hade en stor altan.

Nu är påsken i princip över och morgon dags att arbeta igen på MITT arbete. 
Ja, ni läste rätt. Fr o m idag är jag anställd på min arbetstränings plats. Nu är praktiken slut och jag har nått mitt stora arbetsmål...
Det känns riktigt kul och jag trivs väldigt bra på den platsen. Jag hoppas verkligen att dom ska vara nöjda med sitt val att anställa mej.


Nu lägger jag fokus på balansträningen. Det känns riktigt bra att ha kommit igång, men jag har stora svårigheter att utföra övningarna på rätt vis. Ja, dom som kräver att jag ska gå och stå i a f. I tisdags blev jag så trött i benen att jag faktiskt önskade att jag hade rullstolen, men med lite vila i benen så kunde jag åka hem.(blev ofrivillig väntan på färdtjänsten) I det läget va det nog bra att färdtjänsten ej höll tiden... eller ja, det är ju aldrig bra. Bättre är ju om jag själv får bestämma.
Eftersom detta är en studie, så avslutas det 7 maj. Vi får se då hur effektiv den träningen varit  och jag hoppas få fortsätta med dom efter det. Jag har ju hittat det jag behöver för att få igång mitt släpande högerben. 

Påtal om det där att bestämma själv har jag denna helg märkt vad jag behöver hjälp med (vilket är det mesta)
Det är saker som man tror jag behöver hjälp med, som det är bättre att låt mej hållas. Som t ex mamma höll upp jackan för att snällt hjälpa mej, men för att jag skulle kunna hålla balansen, när jag fått på mej jackan måste jag från början ta på mej den. 
Det handlar om kontroll på ens dåliga balans, men jag känner mej lite som en besservisser när jag i vissa lägen inte tar emot den hjälp som ges. 
Därför måste jag lära mej att be om hjälp...grejen är ju den också att jag själv inte riktigt vet vad det är eftersom jag dagen innan fixa det galant.
Nu har jag beslutat mej att skaffa en fyrhjulig el-scooter. Eller det var ju ett tag sedan jag besluta det, men jag har inte riktigt fått tummen ur. 
Egentligen vill jag, som jag alltid säger skaffa en segway, med sits, men det handlar ju om pengar. 
Jag har kollat ut en som är hopfällbar, men jag har enbart sett den på nätet och företaget finns i Norrtälje. Det är ju inte nästgårds precis + att jag måste ju kunna ställa den någonstans. 
Men ju mer barmark det är växer längtan att skaffa en.

DET ÄR ÖVER NU...nästan!

😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 Värmen från sommaren hetta, som har lagrats i kroppen verkar vara borta . Nu orkar j...