25.11.12

VÄNTAR fortfarande


Just nu känns det som jag bara väntar. 
Väldigt lämpligt eftersom det är advent(väntan) nästa vecka :) Men jag väntar på helt andra saker än vad bl a Maria och Josef väntade på. 

Dels väntar jag ju på att det ska ske något bra med min kropp efter operationen. Det verkar vara ganska dött på den biten. Men det har ju mycket med mitt dåliga tålamod. Jag brukar säga det att tålamodet är dåligt när det har att göra med Mej och min Ms. 

Förra helgen började jag också med LDN för att "boosta" upp min kropp ytterligare. Kan känna att mina klofingrar lättare rätar ut sej efter det, men det är det enda, så jag väntar på mer av den. 

Sen väntar jag ju också på att dietisten ska kalla mej och att hon förhoppningvis ska hjälpa mej att gå upp i vikt. 

Jag väntar också på dokumentet av Amedes sjukhuset i Polen som ska visa det onormala i magsäcken. Jag sade det till magdoktorn, men hon vill ha bevisdokumentet. 

Sen väntar jag självklart på snön. Fast den brukar vara så slaskig och skitig i stan. Så den bör vara rejäl, vilket innebär massa problem för andra, så jag är tveksam på om jag faktiskt önskar det. 

Något jag inte behövt vänta på är en rullstol. Det gick väldigt fort från det att jag sade att jag behövde ha en för längre turer. Nu lånar jag i och för sej en tills MIN blir klar. 
Den ska bli klar efter nyår. Det är en sådan jag själv kan köra, men jag hoppas att folk runt mej förstår att sålänge min högra kroppshalva ej fungerar så måste jag bli skjutsad.

Sen är det massa små andra saker jag väntar på, men det beror på tid och vilja.