26.11.10

Fredag!! Ganska gott egentligen. 
Fast jag går hemma på vardagarna som det skulle vara helg så känns det när det är helg. Det som är mest träligt är att det aldrig är nåt bra på tvn på helgen. Om det är någon film så är det en repris av repris av... ja, ni förstår. Men ikväll är det ju lite kul. Både Skavlan och Idol. Det tråkiga är att de överlappar varandra.
Jag fick frågan igår om jag ångrade att jag lagt pengarna på operationen i Bulgarien. Jag tänkte efter lite, typ två sekunder. Absolut inte. Jag ångrar ingenting. 
Jag har ju märkt och känt av att den fungerar. Ibland blir jag lite fundersam vad man menar med att det inte är tillräckligt vetenskapligt bevisat. För jag liksom många andra ms-sjuka har jag ju märkt av en förändring. 
Som idag t ex när jag blev trött av att tränat hårt kunde jag vila bort tröttheten. Det kunde jag ju inte alls göra innan operationen. 
Hur kan man då ångra sej.

Om jag har förstått det rätt så har det gått mer än ett år sedan teorin om CCSVI kom. 
Den verkar också gå framåt och vi får hoppas att doktorerna det berör snart vågar släppa in CCSVI, så även vi mssjuka kan få göra operationen här i Sverige. Det vore ju coolt att med stolhet kunna säga ”ja gjorde operationen i på hemmaplan”. Vi får se hur länge det dröjer... 
Det är ju rätt mycket det handlar om. Om pengar, kunskap, utbildning och mycket annat. Jag förstår inte ens hälften av det det gäller, men jag VET att det gör så jag mår bättre. Man har säkert bara skrapat toppen av isberget. Men tänk att den lilla delen till och med sänkte Titanic...