21.12.10

Nu är det inte långt kvar till julen. Självklart bör ju bloggen också känna av det. Jag har lite smågrejer kvar att fixa här hemma, men jag känner ingen stress i a f och det är ju skönt.
Igår träffade jag min ny/gamla sjukgymnast.
Det är så viktigt vem man träffar. Med ny/gammal menar jag att jag hade honom för något år sedan och jag har valt att åter ta kontakten med honom. 
Eftersom jag träffat honom förut visste jag ju när jag kontaktade honom att han var bra, men såhär bra kunde man ju inte ana. 
Han verkade verkligen lyssna på det jag sade trots att jag kände att jag bara föll i en ton, när jag berättade och pratade om operationen och hur läget om hur min kropp mår idag. 
Eftersom jag inte sovit gott några dagar nu så har jag valt att testa att inte ha IBT-läge längre. Det får bli en liten test om det beror på IBT-läget. Denna natt gav gott resultat.
Men jag säger inte att det inte är en bra sak att ha sängen i det läget. Jag har ju haft det en längre tid. Kanske inte så högt som jag haft nu sista dagarna. 
Hur som helst har jag sovit gott. Efter nyår ska jag testa att ha sängen inte så högt som nu, men lite i a f. Det kan ju bero på mycket. Kanske att jag lägger mej sent om nätterna;) Jag lade mej väldigt sent inatt, så jag kan nog inte riktigt ge en rättvis bild. 
Jag är ju ganska trött nu, men jag får ju skylla mej själv:)